Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 жовтня 2016 08:42

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО залишався динамічним. Спостерігалося певне зменшення потоку в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка».

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО залишався динамічним. Спостерігалося певне зменшення потоку в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка».

Загалом контрольні пункти перетнуло 22,3 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Зайцеве» – 5145 осіб та 625 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4530  осіб та 1175 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5160 осіб та 1185 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2755 осіб та 765 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4745 осіб.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 100 автомобілів, які прямували на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку перебувало 150 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд слідувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 10 авто, які рухалися на в’їзд, та 20 авто, які рухалися на виїзд. 15 та 5 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове».

Також, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 4 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили аксесуари та комплектуючі для систем опалення, господарські товари, одяг, каву, автозапчастини, бензопилу, м’ясо та перець на загальну суму більше 156 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, протягом доби в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» співробітниками Краматорського загону зафіксовано 3 випадки, коли два громадянина України та громадянин Вірменії намагалися «вирішити» питання про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Наші співвітчизники пропонували 3 тисячі гривень та 200 гривень, а громадянин Вірменії надавав 2 тисячі гривень. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси