Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
05 жовтня 2016 09:21

В усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду за минулу добу спостерігалось збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом учора КПВВ перетнуло 24,2 тисячі осіб та 3,9 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Зайцеве»,

В усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду за минулу добу спостерігалось збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом учора КПВВ перетнуло 24,2 тисячі осіб та 3,9 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Зайцеве», де оформлено 5,9 тисяч осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 30 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, та 120 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 200 та 120 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилося по 15 автомобілів, які прямували в обох напрямках. У КПВВ «Гнутове» зафіксовано 30 автомобілів, які слідували на в’їзд з неконтрольованої території, а на виїзд – 20.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Зайцеве»  прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили 3 автомобілі, які прямували на неконтрольовану територію з вантажем продуктів харчування та одягом загальною вартістю майже 60 тисяч гривень.  Транспортні засоби та вантажі передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Громадянку України, яка мала  намір перемістити на неконтрольовану територію ювелірні вироби зі срібла прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили в пункті пропуску «Мар’їнка». Конфіскат загальною вартістю близько 85 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Через  КПВВ «Новотроїцьке»  на виїзд до неконтрольованої території в напрямку Донецька прослідували 2 вантажні автомобілі, які перевозили близько 16 тон гуманітарного вантажу від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси