Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
04 жовтня 2016 08:48

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним. Загалом учора КПВВ перетнуло 20,7 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пу

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Загалом учора КПВВ перетнуло 20,7 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Мар’янка», де оформлено 5420 осіб.  

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 70 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 120 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 200 та 120 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 25 авто, які рухалися на виїзд, на в’їзд автомобілів не було. У КПВВ «Гнутове» зафіксовано 35 автомобілів, які слідували на в’їзд з неконтрольованої території, а на виїзд – 15.

Крім того, в КПВВ «Зайцеве» та «Новотроїцьке» співробітники Краматорського та Донецького загонів зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Кожний громадянин пропонував по 200 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників було передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси