Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 вересня 2016 09:00

Загалом учора КПВВ перетнуло 29,3 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке», де оформлено 7140 та 6765 осіб відповідно.

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Загалом учора КПВВ перетнуло 29,3 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке», де оформлено 7140 та 6765 осіб відповідно.  

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 200 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 250 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 5 авто, які рухалися на виїзд, та 20 автомобілів прямувало на в’їзд. У КПВВ «Гнутове» зафіксовано 35 автомобілів, які слідували на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд – 55.

Прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Мар’їнка» виявили ніж, лезо якого завдовжки 290 мм. Наш співвітчизник намагався ввезти холодну зброю до неконтрольованої території. Громадянина України передано до Національної поліції для прийняття правового рішення.

Також у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили 4 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили продукти харчування, взуття та одяг на суму майже 94 тисячі гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» співробітники цього ж загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 500 та 300 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників було передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 22 вантажних транспортних засоби з гуманітарним вантажем від компанії «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецька будматеріали, продуктові та гігієнічні набори і  сантехніку загальною вагою 375 тонн.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси