Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
14 вересня 2016 09:48

Минулої доби у всіх у контрольних пунктах в`їзду-виїзду фіксувалось збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Минулої доби у всіх у контрольних пунктах в`їзду-виїзду фіксувалось збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Загалом учора КПВВ перетнуло 28,3 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів. Найбільше,  майже 6700 осіб,  оформлено у КПВВ «Зайцеве», а  у КПВВ «Новотроїцьке» - 1460 автомобілів.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 50 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 250 автівок прямувало у зворотньому напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 10 авто, які рухалися на виїзд та 25 автомобілів прямувало на в’їзд. В КПВВ «Гнутове» зафіксовано 15 автомобілів, які прямували на виїзд до неконтрольованої території.

У  контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Новотроїцьке»   прикордонники та представники фіскальної служби зупинили 4 автомобілі з вантажем м’яса вагою близько 3 тонн, автозапчастинами та товарами народного споживання. Транспортні засоби прямували на неконтрольовану територію. Виявлений вантаж загальною вартістю понад 170 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в`їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники та представники фіскальної служби виявили у громадянки України, яка прямувала до неконтрольованої території, майже 50 тисяч гривень та банківські картки.

Також у цьому ж контрольному пункті оглядова група під час перевірки двох автомобілів «Шевроле» та «Фольксваген», які прямували на неконтрольовану територію, виявила майже 40 кілограмів кави та квадракоптер. Вилучений вантаж загальною вартістю понад 70 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

На ділянці Луганського прикордонного загону прикордонники спільно із співробітниками підрозділу  «Фантом» зупинили громадянина України, який автомобілем «ВАЗ» перевозив 47 пристроїв для мережевого обладнання. Транспортний засіб прямував до неконтрольованої території в об’їзд визначених дорожніх коридорів.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувало 24 транспортні засоби з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецька продукти харчування, гігієнічні набори, будівельні матеріали загальною вагою понад 450 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси