(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
10 вересня 2016 08:19

У всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік залишається динамічним. У «Зайцевому» для перетину лінії розмежування вранці знаходилося 40 та 150 автомобілів, які прямували на в’їзд та виїзд з/до неконтрол

У всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік залишається динамічним. У «Зайцевому» для перетину лінії розмежування вранці знаходилося 40 та 150 автомобілів, які  прямували на в’їзд та виїзд з/до неконтрольованої території. 220 на в’їзд та 300 на виїзд транспортних засобів очікували на оформлення у КПВВ «Мар’їнка». Незначне скупчення автівок було у контрольних пунктах «Новотроїцьке» та «Гнутове»: по 10 транспортних засобів, які рухалися на в’їзд з неконтрольованої території та 5 і 15 авто перебувало на виїзд.

Зазначимо, що учора загалом через контрольні пункти в`їзду-виїзду прослідувало 25 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Зайцеве» – 4600 осіб та 575 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5495 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5730 осіб та 1380 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3800 осіб та 930 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5625 осіб.

Під час заходів перевірки у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загонів у двох випадках автомобілі з товарами, які перевозили з порушеннями правил переміщення вантажів через КПВВ.

Зазначимо, що в одному з випадків водій автомобіля «Фіат Дукато», громадянин України запропонував прикордонникам неправомірну вигоду у розмірі 700 гривень за безперешкодний проїзд з товаром косметики. На що отримав категоричну відмову. Виявлений товар, автомобіль, кошти та 42-річного українця встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси