Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 вересня 2016 08:51

У всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік залишається інтенсивним та динамічним.

У всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік залишається інтенсивним та динамічним. Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 авто на в’їзд до неконтрольованої території та 160 автомобілів, які прямували на виїзд з неконтрольованої території. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд слідувало 220 та 300 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 60 авто, які рухалися тільки на виїзд. На КПВВ «Гнутове» 50 автівок зафіксовано на в’їзд та 20 на виїзд.

Зазначимо, що учора загалом через КПВВ прослідувало 27,4 тисячі осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Зайцеве» – 7160 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5680  осіб та 1140 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6015 осіб та 1495 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3245 осіб та 860 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5310 осіб.

Під час заходів перевірки у контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Зайцеве», «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальних органів виявили товари народного споживання на суму майже 90 тисяч гривень. Їх перевозили  на власних транспортних засобах на підконтрольну бойовикам територію наші співвітчизники. Виявлені вантажі вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Також у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники виявили автомобіль, який прямував на неконтрольовану територію з невідповідним номером кузова, який вказанеий у документах. Зазначений транспортний засіб передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» та «Зайцеве» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції, пропонування хабара на понад 4 тисяч гривень,  вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» прослідувало 19 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Транспортні засоби перевозили 340 тонн будівельних матеріалів від благодійної організації «Людина в біді». Вантажівки прямували до м. Донецьк.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси