Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 вересня 2016 08:43

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним.

Загалом контрольні пункти перетнуло 25 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Зайцеве» – 6015 осіб та 785 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5320  осіб та 885 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5665 осіб та 1375 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3065 осіб та 735 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4890 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 30 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 300 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилося 30 авто тільки на виїзд до неконтрольованої території. Ще 40 та 10 автомобілів на в’їзд та виїзд відповідно перебувало в КПВВ «Гнутове».

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили автомобіль, яким до неконтрольованої території перевозили меблі на суму майже 12 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Також в цьому КПВВ співробітники Держприкордонслужби затримали 2 громадян України,  які незаконно перетнули державний кордон з РФ в Україну через закритий пукт пропуску «Маринівка», що на Донеччині.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» було затримано нашого співвітчизника, який пропонував грошову винагороду в розмірі 4 тисяч гривень за незаконне переміщення на своєму автомобілі запчастин до бензопили та продуктів харчування. Ще один випадок зафіксовано в КПВВ «Зайцеве», коли громадянин України намагався «вирішити» питання про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірі 500  гривень. На свої пропозиції громадяни отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Зайцеве» прослідувало 2 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем. Транспортні засоби перевозили 5 тонн продовольчих товарів від благодійної організації «Доброта». Вантажівки прямували до м. Донецьк.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси