Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 вересня 2016 09:11

В усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування минулої добу фіксувалося незначне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом через КПВВ перетнуло 25,3 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів.

В усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування  минулої добу фіксувалося незначне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом через КПВВ перетнуло 25,3 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів.

Всього контрольні пункти перетнуло така кількість осіб та транспорту:

«Зайцеве» – 6145 осіб та 830 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5355  осіб та 935 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5350 осіб та 1310 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3115 осіб та 745 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5375 осіб.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 авто на в’їзд до неконтрольованої території та 130 автомобілів, які прямували на виїзд з неконтрольованої території. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд слідувало 250 та 300 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 30 авто, які рухалися на виїзд та 25 автомобілів перебувало на в’їзд. На КПВВ «Гнутове» 5 автівок зафіксовано на в’їзд та 10 на виїзд відповідно.

Під час заходів перевірки у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби виявили партію мобільних телефонів на суму понад 100 тисяч гривень та 800 окулярів і чохли до них на 14 тисяч гривень. Перевозили товари на підконтрольну бойовикам територію наші співвітчизники, які їхали у напрямку Алчевська та Горлівки. Виявлені вантажі вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Також у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники виявили автомобіль, який прямував на неконтрольовану територію з невідповідним номером кузова, який вказаний у документах. Зазначений транспортний засіб передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили 2 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили сигарети та одяг на суму понад 16 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Через КПВВ «Новотроїцьке» прослідувало 8 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Транспортні засоби перевозили 144 тонни продовольчих товарів від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Вантажівки прямували до м. Донецьк.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси