Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 вересня 2016 08:02

Минулої доби контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування перетнуло 23 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів. Загалом фіксувалося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку через КПВВ. Найбільший рух спостерігався на «Зайцевому»

Минулої доби контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування перетнуло 23 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів. Загалом фіксувалося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку через КПВВ. Найбільший рух спостерігався на «Зайцевому» та «Мар’їнці».

Всього контрольні пункти перетнуло така кількість осіб та транспорту:

«Зайцеве» – 5810 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5250  осіб та 1310 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5065 осіб та 1375 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2930 осіб та 775 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4070 осіб.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 50 автомобілів, які прямували на в'їзд з неконтрольованої території, в зворотному напрямку перебувало 150 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд слідувало 300 та 180 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 20 авто, які рухалися на виїзд.  По 10 автомобілів в обох напрямках перебувало в КПВВ «Гнутове».

Протягом доби в контрольних пунктах в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби затримали 2 автівки з товарами на 45 тисяч гривень. Вони слідували через контрольні пункти «Новотроїцьке» та «Гнутове». Транспортними засобами на непідконтрольну територію перевозили системи опалення та комплектуючі до комп’ютерної техніки. Дані автівки передані фіскальній службі для прийняття правового рішення.

Крім того, в «Зайцевому» в одного з наших співвітчизників було виявлено національні та іноземні кошти, що в еквіваленті становить майже 100 тисяч гривень. Ще у одного українця знайдено 19 банківських карток різних власників. Картки чоловік приховав під обшивкою багажника автомобіля. Наразі знахідки передані співробітникам поліції для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке»  прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем. Транспортний засіб перевозив майже 20 тонн продуктів харчування від Міжнародного комітету «Червоний Хрест» жителям Донецької області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси