Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 вересня 2016 09:00

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО залишався динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО залишався динамічним.

Загалом контрольні пункти перетнуло 25 тисяч осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Зайцеве» – 6370 осіб та 1078 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5207  осіб та 1162 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5358 осіб та 1282 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3316 осіб та 768 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4833 осіб.

Сьогодні зранку у КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування не було автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку слідувало 50 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 150 і 250 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилось 10 авто тільки на в’їзд. У КПВВ «Гнутове» автомобілів не було.

Також, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили два автомобіля, якими до неконтрольованої території перевозили косметичні засоби та картки поповнення мобільного зв’язку з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, протягом доби в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка»  зафіксовано два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити» питання про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Нагадаємо, сьогодні контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО переходять на осінній період роботи. Пропуск осіб та транспортних засобів буде здійснюватися в нових часових рамках  з 7.00 до 18.30.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси