Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 серпня 2016 09:47

У контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишається інтенсивним та динамічним.

У контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні  проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишається інтенсивним та динамічним. Загалом контрольні пункти перетнуло 28,4 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

 «Зайцеве» – 7890 осіб та 1317 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5618  осіб та 1180 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6210 осіб та 1608 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3307 осіб та 858 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5369 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території автівок не перебувало, а на виїзд знаходилось 150. У «Мар’їнці» очікувало 300 транспортних засобів на в’їзд, а на виїзд було 150 авто. У «Новотроїцькому» та «Гнутовому» очікували оформлення 15 та 10 авто на в’їзд та 25 і 20 на виїзд.

Також сьогодні  КПВВ «Зайцеве» вчасно не розпочав роботу у зв’язку із тим, що на контрольному посту «Майорськ», який знаходиться на цьому дорожньому коридорі, після мінометного обстрілу НЗФ, було знайдено міну, яка не розірвалася. На місці працювали співробітники ДСНС. Близько 8 години ранку КПВВ «Зайцеве» розпочав роботу у штатному режимі.

Відмітимо, що за оперативною інформацією співробітників Краматорського загону в н.п. Верхньотороцьке Донецької області в 500 м від лінії зіткнення, в підвальному приміщенні нежитлового, частково зруйнованого будинку, виявлено схованку зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили автомобіль, яким на неконтрольовану територію перевозили автозапчастини на суму 20 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів через лінію розмежування.

Звертаємо увагу громадян, які прямують через лінію розмежування, не потрібно  намагатися шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками. Держприкордонслужба уже не одноразово на цьому наголошувала та  все одно учасники руху продовжують порушувати чинне законодавство України. 

Черговий факт пропонування неправомірної вигоди громадянами зафіксували учора прикордонники у КПВВ «Зайцеве». Наш співвітчизник пропонував 200 гривень за безперешкодний пропуск через лінію розмежування. Громадянин отримав категоричну відмову, після чого був переданий співробітникам поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси