Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
08 серпня 2016 08:05

Сьогодні у зв’язку з обстрілом російсько-терористичними військами позицій українських військових в районі контрольного поста «Майорськ», у КПВВ «Зайцеве» наразі призупинено пропускні операції. Рішення, щодо тимчасового призупинення роботи КПВВ, прийнято

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Зайцеве», «Мар`їнка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станично-Луганське» минулої доби був динамічним. Загалом лінію розмежування перетнуло 27,5 тисяч осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів.

Сьогодні у зв’язку з обстрілом російсько-терористичними військами позицій українських військових в районі контрольного поста «Майорськ», у КПВВ «Зайцеве» наразі призупинено пропускні операції.  Рішення, щодо тимчасового призупинення роботи КПВВ, прийнято з метою недопущення втрат серед мирних жителів та персоналу Держприкордонслужби. 

Загалом через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 7345 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5115 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6025 осіб та 1450 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4110 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4930 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Мар’їнці» для перетину лінії розмежування перебувало 250 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку слідувало 170 автівок. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилось 25 авто на виїзд, а на в’їзд автівок не було.  Через КПВВ «Гнутове» в обидва  напрямки прямувало по 10 авто.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси