Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
26 липня 2016 09:04

Минулої доби у контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Відмічалося певне збільшення на КПВВ «Зайцеве» та «Станиця Луганська». Загалом лінію розмежування перетнуло 29,7 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних зас

Минулої доби у контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Відмічалося певне збільшення на КПВВ «Зайцеве» та «Станиця Луганська». Загалом лінію розмежування перетнуло 29,7 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів.

Всього через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 7750 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5650  осіб та 1050 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6555 осіб та 1430 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4290 осіб та 950 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –5460 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території очікувало 50 автомобілів, а в зворотному напрямку знаходилося 150 авто. В контрольному пункті «Мар’їнка» на в’їзд знаходилось 250 транспортних засобів, а на виїзд 150 відповідно. Незначна кількість транспорту зафіксована  у «Новотроїцькому» - 20 автівок на в’їзд та 10 на виїзд. У КПВВ «Гнутове» на в’їзд  знаходилося по 10 автівок, а на виїзд черг не було.

Два випадки дачі неправомірної вигоди прикордонному наряду були зафіксовані вчора на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке».  Громадяни України – чоловік та жінка, прямуючи з неконтрольованої території, під час перевірки документів  запропонували прикордонникам хабар. У такий спосіб наші співвітчизники намагались «домовитися» про безперешкодний проїзд. Зазначені факти зафіксовані встановленим порядком. Порушників передали співробітникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси