Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
25 липня 2016 09:56

Минулої доби у контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Загалом лінію розмежування перетнуло 27,7 тисяч осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів.

Минулої доби у контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Загалом лінію розмежування перетнуло 27,7 тисяч осіб та  4,9 тисяч транспортних засобів.

Всього через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 6960 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Мар`їнка» – 5635 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6960 осіб та 1635 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4110 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4075 осіб.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Зайцеве» для перетину лінії розмежування на в'їзд з неконтрольованої території автомобілів не було, а на виїзд перебувало 100 транспортних засобів. В КПВВ  «Мар’їнка» в напрямку в’їзд знаходилося 250 транспортних засобів та 150 рухалися зворотно. У «Новотроїцькому» та «Гнутовому»  на в’їзд знаходилося 20 та 15 автівок, а на виїзд – по 10 транспортних засобів.

Так, учора в контрольному пункті «Зайцеве» громадянин України, який прямував на виїзд з неконтрольованої території, запропонував прикордонникам неправомірну вигоду, у розмірі 500 гривень. Таким чином, наш співвітчизник намагався «домовитися» про безперешкодний проїзд. На таку пропозицію українець отримав категоричну відмову, даний факт зафіксовано встановленим порядком. Порушника встановленим порядком передали співробітникам поліції.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які прямують через лінію розмежування, не намагатися у будь-який спосіб, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси