Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
22 липня 2016 08:29

Учора пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався динамічним та на рівні попередньої доби. Загалом лінію розмежування перетнуло 31,2 тисячі осіб та 4,7 тисяч транспортних засобів.

Учора пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався динамічним та на рівні попередньої доби. Загалом лінію розмежування перетнуло 31,2 тисячі осіб та  4,7 тисяч транспортних засобів.

Всього через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 7920 осіб та 1215  транспортних засобів;

«Мар`їнка» – 5915 осіб та 1050 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6695 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4820 осіб та  1060 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5890 осіб.

Сьогодні зранку в контрольному пункті «Мар’їнка» для перетину лінії розмежування на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 300 автомобілів, а на виїзд 250. В КПВВ «Зайцеве» в обох напрямках знаходилося по 100 транспортних засобів. А у «Новотроїцькому» та «Гнутовому»  скупчення автівок не спостерігалося.

Державна прикордонна служба України черговий раз звертається до громадян, які прямують через лінію розмежування, не намагатися у будь-який спосіб, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

Так, в контрольному пункті «Мар’їнка» громадянка України, яка прямувала на виїзд до неконтрольованої території, запропонувала прикордонникам неправомірну вигоду. За кошти, у розмірі 500 гривень, вона намагалася «домовитися» про безперешкодний проїзд.  На таку пропозицію українка  отримали категоричну відмову, даний факт зафіксовано встановленим порядком. Порушницю передали співробітникам поліції.

Нагадаємо, що за спробу дачі неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси