Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
08 липня 2016 12:38

Минулої доби та сьогодні вночі бойовики неодноразово здійснили обстріли позицій прикордонників зі стрілецької зброї, АГС та мінометів.

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Минулої доби та сьогодні вночі бойовики неодноразово здійснили обстріли позицій прикордонників зі стрілецької зброї, АГС та мінометів.

Так, вчора близько 22.00 незаконні збройні формування з населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території вели вогонь по позиціям контрольного посту «Мар’їнка». Також близько півночі  по контрольному посту «Майорськ» було здійснено майже два десятки пострілів зі 120-мм мінометів. А в напрямку контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» російські найманці здійснили обстріл з АГС та стрілецької зброї. Обстріли велися з гори  Князя Ігоря. Постраждалих серед українських захисників немає. Прикордонники вогонь у відповідь не відкривали.

У зоні проведення АТО зафіксовано 3 безпілотні літальні апарати.

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 автомобілі, які намагались перемістити на неконтрольовану територію одяг, взуття, косметичні засоби, антикварні речі та каву. Транспортні засоби та товари загальною вартістю понад 70 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси