Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
02 липня 2016 12:41

Сьогодні зранку незаконні збройні формування обстріляли зі стрілецької зброї прикордонний наряд, який рухався на автомобілі поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте». Обстріл вівся з боку населеного пункту Первомайськ, що на неконтрольованій тери

Сьогодні зранку незаконні збройні формування обстріляли зі стрілецької зброї прикордонний наряд, який рухався на автомобілі поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте». Обстріл вівся з боку населеного пункту Первомайськ, що на неконтрольованій території. Постраждалих немає.

У зоні проведення АТО зафіксовано політ 1 безпілотного літального апарату.

В районі контрольного пункту в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонниками зупинено двох громадян Грузії, які при перевірці документів надали довідки переселенців з  ознаками підробки. Громадян  передано співробітникам поліції. Ще 4 громадян України, які прямували на неконтрольовану територію автомобілем «Рено» також з підробленими довідками переселенців, прикордонний наряд зупинив на околиці населеного пункту Верхньоторецьке.

Прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили у контрольних пунктах  в’їзду-виїзду «Зайцеве», «Гнутове» та  «Мар’їнка» 5 автомобілів, які намагались перемістити на неконтрольовану територію продукти харчування, запчастини, косметику та взуття. Вантажі передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

На блокпосту «Світланове» під час огляду локомотива вантажного потяга у рундуку під підлогою прикордонний наряд виявив 6 пакунків з товарами народного споживання. Виявлений вантаж вартістю 20 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси