100 доларів США запропонував затриманий росіянин за «вирішення питання»

НАЗАД
24 травня 2013 14:02

 

Прикордонний наряд виявив чоловіка за кілька метрів від держрубежу під час патрулювання за допомогою службової собаки. Він саме намагався незаконно перетину кордон з України

 

Вчора неподалік населеного пункту Середина-Буда, що на Сумщині, співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина Росії. Прикордонний наряд виявив чоловіка за кілька метрів від держрубежу під час патрулювання за допомогою службової собаки. Він саме намагався незаконно перетину кордон з України в Росію.

Проте затриманий спробував позитивно для себе «вирішити питання» його затримки. Аби безперешкодно перетнути кордон та щоб прикордонники не складали процесуальні документи за вчинення ним адміністративних правопорушень, росіянин запропонував та спробував дати правоохоронцю грошову винагороду в розмірі 100 доларів США. Однак його наміри не справдилися, він отримав відмову. До того ж в його діях містяться ознаки злочину відповідно до Кримінального кодексу України за пропозицію або давання хабара.

Наразі за наміри незаконно перетнути кордон, 49-річного чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності, а за скоєння кримінального правопорушення, його буде передано співробітникам УМВС України в Сумській.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси