(ВІДЕО) У Миколаєві прикордонники спільно з фіскальною службою викрили потужний центр незаконного розповсюдження контрабандних сигарет

НАЗАД
08 травня 2019 09:04

Зараз проводяться слідчі дії, громадяни, які організували цей бізнес, підозрюються в порушенні ч.1 статті 204 ККУ.

Так,оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками оперативного управління ГУ ДФС Миколаївської та Херсонської областей, під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області та за силової підтримки спецпідрозділу «Дозор» викрили потужний центр по незаконному обороту підакцизних товарів, а саме сигарет.

До такого бізнесу були залучені десятки людей по різних областях, з головним центром у Миколаєві. Попередньо, продажі здійснювались на сотні тисяч доларів США, причому в документах фігурували і російські рублі.

В рамках відкритого кримінального провадження на підставі ухвали суду співробітники прикордонної та фіскальної служби провели обшуки у Миколаївській та Хмельницькій областях в місцях оброблення заказів та накопичення сигарет. Безпосередньо у Миколаєві діяв так званий «Call-center», де збирались дані про замовлення, а також велась документація та бухгалтерія.

У Хмельницькому ж діяв склад по накопиченню та подальшому переправленню до замовників підакцизних товарів.

Загалом правоохоронці виявили в «головному» офісі біля сотні SIM-карт, пачки сигарет різних марок, попередньо для презентації, документи та інші докази протиправної діяльності, а на складі близько 900 ящиків сигарет. Сума оцінки встановлюється та може становити декілька мільйонів гривень.

Зараз проводяться слідчі дії, громадяни, які організували цей бізнес, підозрюються в порушенні ч.1 статті 204 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси