(ВІДЕО) На Одещині тривають пошуки прикордонника з перекинутого човна

НАЗАД
06 травня 2021 10:41

Зниклого офіцера шукають прикордонники, рятувальники ДСНС, співробітники водної поліції, місцеві жителі, залучені човни, авіаційна техніка, водолази.

Встановлення обставин, що призвели до цієї надзвичайної події, тримає на особистому контролі Голова Державної прикордонної служби України.

-  Пошуки офіцера-прикордонника, який зник у результаті перекидання човна на озері Тудорове, не припиняються. Весь колектив відомства не хоче сприймати найгірший варіант і продовжує вірити в краще, - зазначив Сергій Дейнеко.

- Троє військовослужбовців, на щастя, врятувалися відразу. До того ж, один з них фактично врятував життя іншому, витягнувши з води на собі. Всіх авіацією доправлено в шпиталь для надання необхідної меддопомоги. Наразі їх життю нічого не загрожує, - розповів очільник Держприкордонслужби України.

Нагадаємо, учора під час патрулювання кордону та забезпечення дотримання прикордонного режиму в Одеській області перекинувся човен з прикордонним нарядом. Як пояснюють прикордонники, які врятувалися, перекидання сталося внаслідок погіршення погодних умов. З їх слів, після надзвичайної події офіцер, який згодом зник, встиг скоординувати дії складу наряду, що в подальшому допомогло врятуватися трьом прикордонникам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси