(ВІДЕО) Атаку противника відбито. «ШКВАЛ» успішно завершив навчання за стандартами НАТО

НАЗАД
25 грудня 2020 09:35

Наступ противника зупинено та відбито контратакою, положення по лінії державного кордону відновлено.

Бійці прикордонної комендатури швидкого реагування «ШКВАЛ» завершили підготовку за програмою «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна» (JMTG-U),  що проходили на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Заключний етап бригадних тактичних навчань тривав з 22 по 25 грудня.

За умовами навчань прикордонна комендатура швидкого реагування виконувала завдання у два етапи.

На першому етапі бійці прикордонної комендатури забезпечували охорону тилового району бригади та виконували завдання на рубежах військових загороджень. На другому етапі – здійснювали охорону тилового району бригади та забезпечували прикриття державного кордону.

Завершальним етапом було прийняття від бригади Збройних Сил України державного кордону України, а також в оперативне підпорядкування  ротно-тактичної групи ЗСУ.

Прикордонники продемонструвати злагодженість підрозділів та здатність виконувати покладені на них завдання за стандартами НАТО.

Інструктори JMTG-U (Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна) і Міжнародного центру миротворчості та безпеки оцінили прикордонний підрозділ як «готовий» до виконання завдань за призначенням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси