(ВІДЕО) З баяном через кордон. Квартет «баяністів», які незаконно перетнули кордон, затримали на Одещині

НАЗАД
03 квiтня 2020 09:49

Чотирьох іноземців, які незаконно перетнули держаний кордон з Молдови в Україну, затримали сьогодні прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Учора вночі співробітники Прикордонної поліції Молдови повідомили прикордонників Білгород-Дністровського загону про те, що вони спостерігають як група невідомих осіб намагається незаконно потрапити на територію України на напрямку Карагасани (РМ) – Чистоводне (Україна).

Охоронці кордону відділу "Старокозаче", у взаємодії з молдовськими колегами, одразу організували пошук порушників.

В результаті вжитих заходів правоохоронцям, вже на території України, вдалося знайти чотирьох порушників, які переховувалися на горищі одного з приватних помешкань в с. Руськоіванівка Білгород-Дністровського району. Затриманими виявилися громадяни Республіки Молдова. Двом з них по 20 років, іншим – 26 та 27 років.

Цікавим було те, що шукачі пригод, ймовірно, щоб не нудьгувати, прихопили з собою баян. Чоловіки пояснили, що, начебто, прямували в Україну для того, щоб відвідати родичів та знайти роботу.

Наразі «інструментальному ансамблю» доведеться відповідати у суді за незаконне перетинання кордону. Прикордонники також встановили, що деякі з них вже затримувалися раніше за порушення прикордонного законодавства України.

Тривають перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси