(ВІДЕО) Турнір «BLACK SEA SHOOTER 2020». ДОЗОР - абсолютний чемпіон

НАЗАД
01 вересня 2020 09:26

У турнірі взяли участь підрозділи спеціального призначення ЗСУ, ДПСУ, МВС, СБУ, ДСО. Загалом 24 команди. Державну прикордонну службу України представляла команда загону ДОЗОР.

З 28 по 30 серпня, на полігоні Військової академії (м. Одеса), відбувся триденний комбінований турнір «Black Sea Shooter 2020» з практичної стрільби з карабіна за правилами IPSC Ukraine і стрільби після фізичного навантаження (International Shooting Fitness Federation ISFF) за Кубок начальника Військової академії (м.Одеса) генерал-майора Олега Гуляка.

Високий рівень змагань забезпечений Військовою академією (м. Одеса), за підтримки Генерального Штабу Збройних Сил України, Міністерства Оборони України, Всеукраїнської федерації Практичної та Високоточної Стрільби, керівництва Факультету ПС Військової розвідки та спеціального призначення Одеського військового вишу.

У турнірі взяли участь підрозділи спеціального призначення ЗСУ, ДПСУ, МВС, СБУ, ДСО. Загалом 24 команди. Державну прикордонну службу України представляла команда загону ДОЗОР.

У загальному заліку команда 10-го мобільного прикордонного загону ДОЗОР Державної прикордонної служби України виборола два переможних Кубки з практичної стрільби з карабіна та стрільби після фізичного навантаження і стала абсолютним чемпіоном турніру - володарем Кубку Начальника Військової академії (м. Одеса) у класі OPEN. А також перше місце в індивідуальному заліку отримав боєць з відділу ДОЗОР (м. Одеса).

За словами учасників змагань, цей чемпіонат підвищує боєздатність армії і силових відомств, мотивує військовослужбовців на досягнення високого професійного рівня підготовки.

Вітаємо нашу команду з перемогою !!!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси