(ВІДЕО) Прикордонники на Сумщині провели навчальні стрільби

НАЗАД
23 вересня 2021 11:41

Підрозділи Сумського прикордонного загону продовжують вдосконалювати свою бойову майстерність та нарощувати військову складову для забезпечення надійного захисту кордону. Найбільша увага приділяється практичній складовій.

Днями з персоналом управління загону та з одним із підрозділів прикордонної комендатури швидкого реагування на полігоні під Сумами було проведено навчальні стрільби зі стрілецької зброї.

Головною метою комплексного практичного заняття було виконання програми професійної підготовки, підвищення вогневого вишколу та вдосконалення навичок з володіння стрілецькою зброєю.

В ході проведення заняття окрему увагу було приділено військовослужбовцям, які нещодавно поповнили лави охоронців кордону. За участю офіцерів відділу професійної підготовки прикордонники ознайомилися із заходами безпеки при поводженні зі зброєю та боєприпасами і основними правилами стрільби зі стрілецької зброї.

За результатами навчальних стрільб персонал загону продемонстрував достатній рівень підготовки та готовність до виконання завдань за призначенням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси