(ВІДЕО) Правоохоронці викрили злочинниць, які вербували жінок до Туреччини

НАЗАД
20 сiчня 2022 10:30

Оборудки з вербування закордон жінок здійснювалися на Київщині двома громадянками України.

Під час проведення заходів правоохоронці встановили, що з метою особистого збагачення громадянки на території Київської області здійснюють підбір та вербування жінок з числа неблагонадійних і малозабезпечених родин. Вони обманним шляхом, використовуючи уразливий стан, переправляють їх через міжнародний пункт пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» до Туреччини для надання послуг сексуального характеру.

Головним оперативно-розшуковим відділом ОКПП «Київ» спільно з представниками Управління міграційної поліції ГУНП в Київській області за процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури Київської області, в ході супроводу кримінального провадження та виконання доручень слідчого, задокументовано злочинну схему фігуранток справи та факт вербування.

Учора під час реалізації кримінального провадження правоохоронці провели обшуки та затримали двох фігуранток справи, мешканок Бориспільського району. На місці вилучено документацію, техніку та інші речові докази, які є важливими у кримінальному провадженні. Крім того, в помешканні фігуранток справи було знайдено більше 3-х кілограмів наркотичної речовини - канабіс, який, ймовірно, готувався для продажу.

Наразі фігуранткам справи оголошено підозру у вчиненні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси