(ВІДЕО) На Закарпатті місцевий житель планував на надувному матраці переправити двох чоловіків до Угорщини

НАЗАД
09 лютого 2023 17:34

Сьогодні вранці прикордонники оперативно-розшукових підрозділів Чопського і Мукачівського загонів затримали раніше судимого мукачівця, який наживався на незаконному переправленні через кордон співвітчизників призовного віку.

Правопорушника та двох його «клієнтів» затримати поблизу населеного пункту Вилок Берегівського району під час безпосередньої передачі грошової винагороди за оборудку. Провідник отримав від ухилянтів 1000 доларів США. Також стало відомо, що перед цим він вже отримав 7 тисяч доларів США, як оплату за свої «послуги».

За ці кошти двоє чоловіків – жителі Донецької та Харківської областей мали незаконно потрапити до Угорщини. При цьому перетнути кордон, який проходить річковою ділянкою, планували на надувному матраці, який мали з собою.

Організатором незаконного трансферу був мукачівець, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців та провів за ґратами 18 років.

Заходи проводили у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» спільно зі співробітниками міграційної поліції, слідчого відділу № 2 Ужгородського РУП ГУНП у Закарпатській області, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Фігурантів кримінального провадження затримали у порядку ст.208 КПК України. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси