Знати історію, щоб втілювати мрії

НАЗАД
24 квiтня 2024 15:00

Прикордонники – це невід’ємна складова Сил оборони України, не є виключенням і офіцери випускники 2024 року, які нині прибули для проходження служби в Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ».

Кожен офіцер приносить в колектив нові знання та енергію, черпає сам практичні знання. Але цьому передує ознайомлення з ділянкою відповідальності, підрозділами, специфікою роботою.

Певно один із таких підрозділів запам’ятається офіцерам на все життя – відділ прикордонної служби «Гостомель». В перші дні війни це був основний плацдарм для росіян, щоб наступати на Київ. Тут вони висаджували десант, намагалися посадити свої літаки з технікою. Тут прикордонники, так само як і інші бійці Сил оборони, зустріли ворога з боєм. Багато техніки та особового складу поклав російський окупант на території аеродрому. Офіцери змогли побачити не тільки остови від броні росіян, але й історичне повітряне судно, яке знищив ворог – «Мрію», а також інші зруйновані літаки.

Але ми відродимо «Мрію», так само як і втілимо нашу мрію про знищення окупанта та вільну від війни Україну.

Наразі лейтенанти опановують свої посади, начальник ОКПП «Київ» полковник Богдан Гуменюк закріпив за офіцерами наставників, надається практична та теоретична допомога.

Впевненого їм шляху до перемоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси