Сім’ї загиблого прикордонника вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

НАЗАД
04 квiтня 2024 14:28

Михайло Стрішко у перші дні повномасштабної війни звернувся до місцевого ТЦК та був призваний до лав Державної прикордонної служби України.

Проходив службу в підрозділах Чернігівського прикордонного загону, а також виконував бойові завдання на Сході.

18 жовтня 2023 року в районі н.п. Новомихайлівка Донецької області велись запеклі бої з переважаючими силами противника, посиленими бронетанковою технікою. Під час мінометного обстрілу по позиціях прикордонників Михайло Михайлович отримав важкі поранення, несумісні з життям. Йому було 38 років. У захисника залишилася дружина та двоє дітей.

Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України старшого сержанта Михайла Стрішка посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Жодні слова не здатні втамувати біль втрати. Ніщо і ніколи не замінить нам наших побратимів. Ця трагічна сторінка сьогодення вимагає визнання та вшанування, а вручення нагород є символом вдячності та пам'яті про справжніх Героїв, які до останнього подиху боролися за незалежність Батьківщини.

Слава Герою! Слава Україні! Смерть ворогам!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси