Прикордонники за допомогою БПЛА відшукали та врятували заблукалого біля кордону з Румунією чоловіка

НАЗАД
06 березня 2024 13:05

Учора вночі прикордонники Чернівецького загону отримали інформацію від чергового Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що їм зателефонував чоловік, який стверджував, що заблукав у горах та просив про допомогу. Прикордонники спільно з рятувальниками вирушили на пошуки на гірську ділянку відділу «Красноїльськ».

Пошуки тривали кілька годин. Врешті охоронці кордону виявили чоловіка за допомогою БПЛА. Як з’ясувалося, 36-річний житель Харківської області завчасно придбав камуфльований одяг та хотів незаконно потрапити до Румунії через гори, використовуючи онлайн навігатор. Проте в якийсь момент зрозумів, що заблукав та звернувся по допомогу до ДСНС.

За спробу порушення державного кордону стосовно затриманого складено матеріали про адміністративне правопорушення. Встановлюються інші обставини незаконної подорожі. 

В черговий раз застерігаємо, що вирушати у такі незаконні подорожі протизаконно та вкрай небезпечно. Адже незаконні мандрівки важкодоступними гірськими шляхами, де можна заблукати і зустріти диких звірів, несуть загрозу здоров’ю й нерідко завершуються трагічно. https://dpsu.gov.ua/ua/news/%20VIDEO%20-Na-Zakarpatti-z-Tisi-vityagli-tilo-molodogo-prikarpatcya/

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси