Прикордонники пройшли навчальний тренінг з організації патронатної служби

НАЗАД
13 квiтня 2024 09:46

У період з 8 по 12 квітня в столиці 35 фахівців підрозділів соціального супроводу органів Держприкордонслужби пройшли навчальний тренінг «Організація Патронатної служби у підрозділах Сил оборони із застосуванням досвіду кейс-менеджменту Ветеранського фонду «Після Служби».

Захід проведено в рамках меморандуму про співпрацю та взаємодію між Держприкордонслужбою та БО «Благодійний фонд «Після служби».

В ході п’ятиденного тренінгу представники структурних підрозділів соціального супроводу органів Держприкордонслужби обмінялися досвідом та набули професійних компетенцій з питань супроводу та адаптації військовослужбовців, членів їхніх родин та ветеранів, напрацювали алгоритми комунікацій з державними, комунальними та спеціалізованими установами та кейс-менеджерами у громадах, ознайомились зі специфікою кейс-менеджменту у роботі Патронатної служби підрозділу, набули базових знань з надання першої психологічної допомоги, військового права, медичного супроводу в закладах охорони здоров’я, системи протезування, вшанування пам’яті Захисників і Захисниць України, супроводу родин загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців тощо.

«Подібні проєкти підсилюють єдність українського суспільства та складових Сил Оборони у боротьбі за спільну Перемогу! Без сумніву це матиме спільну позитивну користь у збільшенні можливостей з підтримки прикордонників та членів їхніх сімей», - зазначив директор Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби Ігор Левадний.

Прикордонники висловили вдячність Директорці благодійної організації «Благодійний фонд «Після служби», військовій волонтерці Юлії Ганчаровій та іншим організаторам тренінгу за високу якість проведення заходу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси