Прикордонники долучилися до благодійного вечора професійного боксу у Львові

НАЗАД
26 березня 2024 10:46

Днями у Львові відбувся благодійний вечір професійного боксу від K.O. Promotions. До заходу долучилися прикордонники й начальник Львівського загону.

Благодійний захід відвідали зіркові гості – Наталка Карпа, KOLA, Панас Буйний, Вар'яти шоу (Те саме шоу) та найсильніша людина України й найсильніша людина світу та депутат Верховної Ради Василь Вірастюк.

13 пар бійців, які зустрілися в спарингах на ринзі продемонстрували справжній бійцівський дух.

Родзинкою вечора стали розіграні лоти, яких було близько 40. Загалом, організаторам вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень.

«Сьогодні ви маєте можливість не лише потримати в руках справжню історію майбутньої перемоги, але й придбати її. Тим самим допомогти нашим воїнам. Війна для мене розпочалася у 2014 році, у Донецьку, коли я очолював відділ прикордонної служби у героїчному ДАПі – Донецькому аеропорті. Тоді я вперше побачив незламну мужність в очах наших військовослужбовців, незламну віру людей, які об’єднувались і допомагали. Сьогодні українці щодня демонструють усьому світу свій гарт і сталеву витримку. Ми надихаємо людей усього світу, бо наша сила в єдності. Сьогодні ми творимо історію рівності, справедливості, миру та тримаємо оборону України на всіх напрямках. Ставки кожного лоту – це ще одне врятоване життя військового», - зазначив начальник Львівського прикордонного загону Олег Трофіменко.

За словами організаторів, усі лоти є унікальними. Серед найцікавіших були – табличка із Бахмута, знята після відходу українських захисників, «Тубус орків», затрофеєний нашими бійцями й розфарбований українським бійцем, картина триптих від художника-військового.

Захід організований не лише для допомоги військовим на фронті, а й бійцю Держприкордонслужби, спецпризначенцю Юрію Кулиничу, який торік отримав важке поранення, в наслідок якого – ампутацію лівої ноги.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси