Прикордонник Андрій Трубін навіки в пам’яті, назавжди у строю!

НАЗАД
23 березня 2024 10:27

Сьогодні, 23 березня, річниця з дня загибелі Андрія Трубіна.

Україна втратила справжнього Героя, чиє віддане серце билося за нашу волю й незалежність. Вшанували пам'ять воїна хвилиною мовчання в Регіональному управлінні та загонах Морської охорони Держприкордонслужби. Минуло два роки. Пам'ять про Андрія живе і житиме вічно в його героїчних вчинках, патріотизмі, жертовності і любові до України та людей.

Андрій Трубін загинув 23 березня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо стримування та недопущення прориву ворожої техніки та живої сили противника в рідний Маріуполь. Йому було 29 років. Ворожу навалу Україна зупиняє ціною величезних втрат, втрат життів мужніх воїнів.

Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Не було таких механізмів, в яких би Андрій не розібрався. Він знав усе про двигуни, мотори та електрику. Випускник Приазовського технічного університету мав ступінь магістра з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. Одразу після випуску працював на одному з заводів-гігантів – Маріупольському металургійному комбінаті, який згодом став однією з фортець для наших воїнів.

Андрія вабила військова служба та море. А «технарі» там – на вагу золота. В лютому 2021 року він приєднався до лав Морської охорони Державної прикордонної служби України. Служив на кораблі Морської охорони «Донбас» електриком-рульовим.

Турботливий батько і люблячий чоловік – Андрій був главою міцної родини, татом-прикладом для сина.

Веселий, душевний, добрий, цілеспрямований, мужній, надійний, відважний – таким знали Андрія ми, його побратими. Таким пам’ятатимуть його всі, хто відчув на собі надзвичайну ауру цього гарного хлопака.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, старшого матроса Андрія Трубіна нагороджено орденом «За мужність» III ступеню посмертно.

Пам'ять про мужнього воїна, вірного сина України, нашого Героя – Андрія Трубіна не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії України.

Ми всі у вічному боргу перед захисником та його рідними. І низько схиляємо голови у скорботі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси