Перший в Київській області – прикордонник зайняв призове місце з гирьового спорту

НАЗАД
11 березня 2024 14:27

Михайло на роботі – інспектор прикордонної служби, в позаслужбовий час – майстер спорту України міжнародного класу з гирьового спорту.

Початок повномасштабного вторгнення вніс свої корективи не тільки в службу Михайла, а і в тренування. Майже два роки прикордонник не мав змоги повноцінно тренуватися, оскільки виконував службові обов’язки по захисту Батьківщини. Активно тренуватися почав три місяці тому і сила волі дозволила йому за цей час поновитися та зайняти перше місце на змаганнях з гирьового спорту в Київській області.

Ще до війни, з 2008 року, Михайло почав займатися спортом. Завдячуючи наполегливості та гарній фізичній формі, яку він підтримував щодня – хобі перетворилося на професійне захоплення. І вже в 2016 році Михайло отримав спотривне звання – Майстер спорту України з гирьового спорту. В цей же рік брав участь у міжнародних змаганнях в Італії, де здобув впевнену перемогу серед юніорів (до 22 років), тоді ж і зробив на згадку про досягнення тату з двома гирями.

Тренування продовжувалися і поряд з цим, у 2018 році, Михайло вирішив стати військовослужбовцем – приєднався до лав Держприкордонслужби України.

Вже у 2021 році прикордонник отримав спортивне звання Майстер спорту України міжнародного класу з гирьового спорту.

Бажаємо Михайлу подальших перемог і не лише у спорті!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси