На Житомирщині прикордонники провели зустріч з дітьми

НАЗАД
10 квiтня 2024 09:38

Днями для вихованців Гладковицького ліцею, що на Житомирщині, прикордонники, в рамках національно-патріотичного виховання, провели пізнавальну та корисну зустріч.

Захисники розказали та показали дітям, як надавати першу невідкладну домедичну допомогу, застосовувати безпілотні літальні апарати, а також ознайомили з бойовою технікою, озброєнням, засобами індивідуальної екіпіровки та захисту. Водночас інспектори-кінологи продемонстрували присутнім роботу своїх чотирилапих помічників під час виконання ними завдань. Особливо цікаво було спостерігати дітям за діями розшукових собак під час затримання умовного порушника.

Також на одній з локацій прикордонники, які захищають український кордон, продемонстрували безпілотні літальні апарати. Оператор дронів розповів про можливості кожної «бойової пташки» та способи їх застосування в охороні держрубежу.   

Крім того,  діти, за бажанням, спробували розбирати автоматичну зброю, приміряли засоби захисту, оглядали транспортні засоби та із задоволенням й азартом робили фотознімки на згадку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси