На Закарпатті благодійники передали прикордонникам партію дронів

НАЗАД
23 березня 2024 15:17

Представники благодійного фонду «Сучасна Україна» передали прикордонникам Чопського загону 16 FPV дронів та комплектуючі до них: виносний антенний комплекс, пульти керування, аналогові та цифрові окуляри.

Безпілотники-камікадзе, бомбери та розвідувальні дрони стануть «очима» в небі для військовослужбовців, які виконують завдання з відсічі військової агресії російських окупантів.

Президент благодійного фонду «Сучасна Україна» Володимир Гавриш зазначив: «Перш за все, ми щиро дякуємо прикордонникам, які боронять нашу країну від ворога. Вони постійно проявляють неабияку відвагу та героїзм. Раді долучитися до боротьби за свободу і незалежність України. Сподіваємося, передані сьогодні дрони допоможуть їм у цій боротьбі, знайдуть та знищать ворожі сили».

Начальник Чопського прикордонного загону полковник Василь Вітровчак подякував благодійникам за постійну допомогу: «Як завжди, ваша підтримка дуже вчасна і доречна. Безпілотники та комплектуючі, які ми сьогодні отримали, одразу передамо бойовому підрозділу, який незабаром вирушить на схід України для виконання бойових завдань».

Щиро дякуємо благодійному фонду «Сучасна Україна», волонтерським, благодійним організаціям та усім, хто всіляко допомагає прикордонникам. З вашою підтримкою та допомогою Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси