UPD На українсько-польському кордоні продовжується ускладнення руху для вантажних транспортних засобів

НАЗАД
11 березня 2024 12:17

Польські фермери продовжують ускладнювати, або обмежувати рух для вантажних транспортних засобів на кордоні з Україною.

Польські фермери продовжують ускладнювати, або обмежувати рух для вантажних транспортних засобів на кордоні з Україною. Наразі такі дії вчиняються на напрямку пунктів пропуску «Дорогуськ-Ягодин», «Зосін-Устилуг», «Долгобичув-Угринів», «Хребене - Рава-Руська», «Медика-Шегині».

Зокрема, упродовж останніх днів у зв’язку з проведенням ними акцій протесту, на напрямку українських пунктів пропуску «Ягодин» та «Шегині» пропуск вантажних автомобілів в бік Республіки Польща взагалі не здійснюється. Щодо виїзду з Польщі через ці пункти пропуску – пропускається вкрай обмежена кількість вантажівок. Впродовж минулої доби на в’їзд в Україну в «Ягодині» було оформлено 42 вантажних автомобілі, а в пункті пропуску «Шегині» – 29 вантажних транспортних засобів.

Окрім цього, за інформацією від польських прикордонників, сьогодні з 9.00, протестувальники не пропускатимуть в Польщу вантажівки, які слідують через пункт пропуску «Угринів». На виїзд з Польщі заявлялося про пропуск по 4 вантажні автомобілі щогодини.

Також, сьогодні о 9.21 від польської сторони надійшла інформація, що протестуючі перед пунктом пропуску «Зосін-Устилуг» на виїзд з України не будуть пропускати жодного вантажного автомобіля, до якого часу не відомо, а на в'їзд в Україну будуть здійснювати пропуск по 6 вантажних автомобілів щогодини.  

Крім цього, нагадаємо, що у ніч з 8 на 9 березня у напрямку пункту пропуску «Корчова-Краківець» польські фермери припинили блокування руху вантажних автівок. За наявною інформацією такі дії тимчасові, і з 13 березня протестувальники планують знову поновити блокування по цьому напрямку.

На всіх напрямках рух легкових транспортних засобів та автобусів не обмежується.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси