На Харківщині відкрито два рекрутингові центри Української армії

НАЗАД
03 квiтня 2024 15:59

Центри рекрутингу не стосуються структур ТЦК та СП, а самі рекрутери не є військовослужбовцями та не можуть вручати відвідувачам повістки.

Днями на Харківщині відбулося відкриття двох Центрів рекрутингу.

 «Сьогодні чимала кількість вакансій доступна в лавах Державної прикордонної служби й власне в Харківському прикордонному загоні. Зокрема – оператори БПЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики. Всі військовослужбовці, які долучаються до прикордонного відомства незалежно від того, що вони обиратимуть для себе – військову службу за контрактом чи службу за мобілізацією – проходять підготовку та навчання у відомчих центрах підготовки особового складу. Вибір військового фаху здійснюється індивідуально для кожного кандидата, аби більш якісно застосувати цивільні навички у протистоянні країні агресору. Всіх кандидатів запрошуємо долучатися до великої прикордонної родини», - зазначив начальник Харківського прикордонного загону Сергій Соколовський.

У Центрах кожен охочий може отримати фахову консультацію, заповнити анкету та рекрутуватися. Алгоритм рекрутингу дозволяє зробити підбір посади для кандидатів максимально доступним і передбачуваним.

Обираєш шлях захисника – обирай професію прикордонника. Звертайтеся за телефоном: 044-230-76-00, або заповнюй анкету за посиланням https://anketa-rec.dpsu.gov.ua/.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси