Хвилина мовчання полеглому воїну-прикордоннику Вячеславу Горбачевському

НАЗАД
06 березня 2024 09:00

У Старокостянтинові, що на Хмельниччині, провели в останню дорогу загиблого майора Вячеслава Горбачевського.

17 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку обірвалося життя мужнього воїна, вірного сина української землі Вячеслава Горбачевського.

Вячеслав народився в сім’ї військових, тому ще з дитинства мріяв стати офіцером. 2008 року вступив до лав Національної академії Держприкордонслужби, а у вільний від служби час полюбляв займатися полюванням.

У перші дні повномасштабного вторгнення прикордонник приєднався до лав Херсонського прикордонного загону. За півтора року він став взірцем для свого особового складу. За мужність, відвагу, самовіддані дії проявлені під час виконання бойових завдань із забезпечення захисту інтересів України на державному кордоні прикордонник, поряд з іншими заохоченнями та відзнаками, був нагороджений нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

Попрощатися з Героєм прийшли побратими, рідні, друзі та жителі Старокостянтинова.

«Вячеслав ніколи не ховався за спинами своїх товаришів. Завжди був першим у всьому. Він був і навіки залишиться вірним сином своєї Держави. Для своїх рідних та всього українського народу це дуже вагома втрата», - говорить один з побратимів Вячеслава Горбачевського.

Поховали захисника у рідному місті.

Розділяємо біль втрати та приносимо щирі співчуття близьким і рідним.

Царство небесне захиснику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси