Хвилина мовчання пам'яті воїну-прикордоннику Назарію Ляснюку

НАЗАД
12 березня 2024 09:00

На Волині прикордонники провели в останню путь свого побратима старшого сержанта Назарія Ляснюка.

Хлопець приєднався до прикордонної родини у 2019 році. Проходив службу в одному з прикордонних підрозділів, що здійснює охорону українсько-польської ділянки кордону в межах Володимирського району. В березні минулого року був призначений на посаду навідника-оператора у відділення інспекторів прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону.

Торік упродовж чотирьох місяців прикордонник разом з побратимами мужньо протистояли ворогу на Донеччині. Туди ж Назарій у складі підрозділу відправився й на початку цього року. Авдіївський напрямок на фронті був найзапекліший. Прикордонники тримали оборону під постійними ворожими артобстрілами, які майже не вщухали.  

5 лютого під час одного з боїв Назарій отримав поранення. Місяць медики боролися за життя бійця, але, на жаль, врятувати його не вдалося. На початку березня прикордонник помер у київському госпіталі.

Прикордонник назавжди повернувся на рідну Волинь. Попрощатися з Героєм прийшли близькі, друзі, побратими та односельці. Поховали Назарія на кладовищі села Микитичі, звідки він родом.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам'ять та шана Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси