Брокер на захисті Вітчизни

НАЗАД
18 травня 2024 14:07

У березні 2022 році брокер Денис пішов до військкомату. Разом з ним пішла і його дружина Тетяна, адже вона медик. Однак їм запропонували вибір – хто залишиться з дітьми, а хто буде мобілізуватися. Вирішили, що поряд з синами залишиться Тетяна, а Денис йде до прикордонників.

Спочатку було непросто, адже у своєму житті він тримав автомат вперше, тож тренування стали в пріоритеті. Потім кілька місяців підготовки та практики, посилення білоруського кордону та бойове злагодження у складі комендатури швидкого реагування.

Участь у перших бойових діях запам’ятає надовго – у липні відправилися під Слов’янськ, де здійснювали оборону. «Відбивали атаки противника, відчув на собі й роботу артилерії – гради, фосфор, ствольна артилерія», – згадує «Брокер».

На ротацію вибув в середині осені – на відновлення до західного кордону і довгоочікувана зустріч з родиною, адже не бачились майже 8 місяців.

У 2023 році знову поїздка в зону бойових дій – Серебрянка, Григорівка, Білогорівка. Завдання – тримати рубіж, знищувати техніку та живу силу противника, відбивати штурми ворога, прикривати сусідні підрозділи.

Майже 4 місяці активних бойових дій і знову ротація та відновлення, а ще зустріч із родиною – крім дружини дома ж чекали ще і два сини.

Зараз Денис служить в Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ», та готовий у будь-який момент повернутися на передову.

Нещодавно за свій внесок у справу захисту Україну отримав медаль «Захиснику Вітчизни».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси