Вшановуємо Героїв. У Львові відкрили пам’ятну дошку загиблому прикордоннику

НАЗАД
19 квiтня 2024 15:33

Пам’ятну дошку загиблому Денису Снігуру відкрили у ліцеї, де навчався прикордонник. До заходу долучились рідні та близькі, побратими Дениса, вчителі та вихованці навчального закладу.

Відкриття розпочалося хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну України. У спільній молитві присутні помолилися за душу загиблого. Священнослужитель храму Святих Володимира та Ольги отець Богдан та військовий капелан 7 прикордонного загону отець Володимир освятили меморіальну дошку.

Денис у 2017-2020 роках брав участь в АТО та Операції Об’єднаних сил. З початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист кордонів України. Загинув воїн прикордонник у березні 2022 року від вогнепального поранення поблизу села Яжберень Житомирської області. За виняткову жертовність і героїзм нагороджений відзнакою «Почесний знак Святого Юрія» (посмертно). У Дениса залишились батьки, дружина та донька Єва.

Керівництво підрозділу та побратими пам’ятають Дениса як справжнього патріота своєї країни. Він був надійним товаришем, який завжди приходив на допомогу.

Герої не вмирають! Вони на завжди в наших серцях!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси