У Луцьку відбувся благодійний футбольний матч

НАЗАД
28 квiтня 2024 10:37

Учора на футбольному полі стадіону «Авангард» зустрілися команди СК «Волинь» та «Збірна артистів України».

Матч організували до Дня прикордонника України, аби зібрати кошти для підтримки підрозділу, який виконував бойові завдання на Донеччині.

Прикордонники також долучилися до гри, увійшовши до складу волинської збірної. Чимало військових прийшли на трибуни, аби підтримати свою команду.

Видовищні та хвилюючі гольові моменти обох команд подарували глядачам незабутні емоції. Матч завершився з рахунком 5:3 на користь СК «Волинь».

По завершенню гри учасники команд отримали нагороди. Прикордонники принагідно привітали капітана збірної артистів Валерія Сковронського, який цього дня відзначав свій день народження.

Вдячні гравцям «Збірна артистів України» за чудову гру, гіпермаркету «Там Там» та керівництву області за допомогу в організації заходу.

«Дякуємо усім, хто долучився до благодійного матчу. В першу чергу він присвячений нашим воїнам-прикордонникам, котрі нещодавно повернулися із зони активних бойових дій, а саме з Авдіївського напрямку. На жаль, маємо бойові втрати. Та хлопці з честю виконали свій обов'язок, як охоронці держави. Тому ми ініціювали проведення цього заходу, аби підтримати їх, щоб військовослужбовці змогли перевести свій подих на більш мирне життя.

Хочу привітати усіх прикордонників з прийдешнім професійним святом, побажати нам непорушних та безпечних кордонів, з честю і гідністю виконувати завдання з охорони державних рубежів. Слава Україні!», - зазначив під час виступу начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський.

Під час заходу провели аукціон, на якому розіграли військові та зіркові лоти. Усього зібрали майже 65 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси