Турнікети 7-ї генерації САТ надійшли до прикордонників від благодійного фонду «Sunflower of Peace»

НАЗАД
15 квiтня 2024 16:37

Тактична медицина – основа врятованих життів у зоні ведення активних бойових дій.

Якісні джгути, бандажі, турнікети здатні забезпечити надання необхідної першої допомоги на позиціях та протримати пораненого до стабілізаційного пункту, де ним займуться кваліфіковані фахівці.

Саме такі комплектуючі до аптечок днями надійшли до 1 прикордонного загону від Благодійного фонду «Sunflower of Peace» («Соняшник Миру Україна»).

Благодійники передали для військових 500 джгутів-турнікетів САТ G7 (7-ї генерації). Наразі – це останнє вдосконалене покоління цього всесвітньо відомого джгута. Його вважають одним з найкращих засобів для зупинки кровотеч. Дані турнікети мають оновлену пряжку, збільшений компресорій, збільшені елементи фіксації та покращені кріплення, що значно збільшує їх функціональність та ефективність в бойових умовах.

Також до загону надійшли 300 ізраїльських компресійних бандажів різного розміру, протиопікові гідрогелеві пов’язки, гемостатичні бинти, ноші, рятувальні ковдри, еластичні бинти, системи для переливання крові та комплектуючі до них.

«Все сертифіковане та якісне. Все перевірене в бойових умовах, адже подібна допомога від фонду «Sunflower of Peace» надходить до загону на постійній основі, починаючи з 2022 року. Наша взаємодія дійсно рятує життя, про що говорять успішні евакуації та збережені життя наших військовослужбовців», – зазначив начальник медичної частини 1 прикордонного загону Олександр Кучера.

Надана благодійна допомога стане комплектуючою частиною аптечок прикордонників бойового підрозділу Держприкордонслужби, котрі зі зброєю в руках захищають Україну від окупантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси