На Закарпатті затримали місцевого жителя-переправника

НАЗАД
27 березня 2024 10:30

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини громадянина України призовного віку.

Заходи з документування правопорушення прикордонники проводили спільно зі співробітниками Нацполіції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому сприяння у незаконному перетинанні українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів США.

У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під час руху їх зупинили прикордонні оперативники. Переправник покинув свого підопічного і вдався до втечі, але за декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці Ужгорода.

Закарпатцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Рішенням Ужгородського міськрайонному суду йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси