На Закарпатті викрили групу осіб, які займались збутом наркотиків

НАЗАД
16 квiтня 2024 17:25

Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Управління по боротьбі з наркообігом Нацполіції викрили діяльність злочинної групи

яка займалась збутом в межах Закарпатської області наркотичних засобів іноземного походження. Заходи проводили за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

У рамках кримінального провадження за ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», оперативники провели дванадцять санкціонованих обшуків у фігурантів справи. У місті Ужгород та в Ужгородському районі, у помешканнях та транспортних засобах учасників наркогрупи, виявили зіп-пакети та згортки з наркотичними та психотропними речовинами: близько кілограма канабісу, двох кілограмів pvp-солі та пів кілограма метамфетаміну. Окрім того, у ході обшуків було вилучено п’ять транспортних засобів фігурантів, грошові кошти у розмірі 11400 євро, 112000 гривень, 200 крон та 200 доларів США, а також 164 ⁠банківські картки, ювелірні вироби, що ймовірно є викраденими, ⁠прилади для куріння, чорнові записи, оргтехніку, стартові пакети різних операторів, 33 мобільні телефони та документи.

Одинадцяти фігурантам справи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Десятьох з них затримали в порядку ст. 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області. Ще одному наркоторговцеві повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного вище правопорушення заочно, у зв’язку з перебуванням останнього за межами території України. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси