На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі школярами

НАЗАД
29 березня 2024 09:50

Військовослужбовці Львівського прикордонного загону вкотре завітали в гості до навчальних закладів, щоб ознайомити школярів зі своєю професією.

Прикордонники розповіли хлопцям та дівчатам про службу в лавах Держприкордонслужби, про основні завдання, які стоять перед охоронцями державних рубежів та про звитягу мужніх воїнів у відбитті збройної агресії.

Військовослужбовці також продемонстрували своє озброєння та спорядження, а також показали як службові собаки допомагають в охороні державного кордону.   Також кожен охочий під наглядом військових мав змогу спробувати ближче роздивитися зброю та звичайно ж зробити фото на згадку.

Але найбільший захват у слухачів викликали службові собаки прикордонників. Під час проведення показових виступів інспектори-кінологи продемонстрували як чотирилапі вправно шукають наркотичні та вибухові речовини.

Дякуємо хлопцям та дівчатам за щирий інтерес та цікаві запитання, прояв неймовірного патріотизму та почуття любові до України. З такою молоддю наша країна була, є та буде завжди незламною та незалежною. Все буде Україна!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси