На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників, які збували наркотики та психотропи

НАЗАД
25 квiтня 2024 13:45

Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками кримінальної поліції та слідчими відділу поліції Львівського районного управління поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури викрили двох наших краян, віком 20 та 22 роки, які причетні до збуту наркотичних засобів та психотропів.

Правоохоронці встановили, що двоє мешканців Донецької області, які тимчасово проживають у Львові, отримували великі партії наркотичних засобів та психотропних речовин, розфасовували їх та відправляли поштою у різні регіони України.

Наркоділків затримали в порядку ст. 208 КПК України саме під час здійснення поштового відправлення. У фігурантів вилучили зіп-пакети, згортки та пакунки з речовинами, схожими на психотропні засоби «alfa-PVP», «амфетамін» та наркотичний засіб «канабіс». Окрім того, правоохоронці вилучили засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе скеровано на дослідження.

Слідчі поліції повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» ККУ.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси