Прикордонники завітали в гості до школярів

НАЗАД
25 квiтня 2024 17:41

Військовослужбовці Одеського загону відвідали ліцей № 63 Одеси та розповіли учням про престижну професію прикордонника.

Під час заходу охоронці кордону продемонстрували екіпірування, яке використовують у службі, розповіли про особливості служби на кордоні, а також ознайомили своїх юних друзів з такою непростою справою, як надання першої домедичної допомоги.

Велике зацікавлення та справжній ажіотаж у дітей викликала експозиція з екіпіруванням. Учні молодших класів із захопленням розглядали та приміряли амуніцію прикордонників, тримали в руках зброю, дивилися в оптичні прилади та, звісно ж, залюбки робили селфі. Старшокласників більше цікавили навички з тактичної медицини. Адже вони розуміють, що живуть у досить непростий час, коли країна-агресорка цинічно бʼє ракетами та ударними дронами по цивільній інфраструктурі та мирному населенню. А правильно надана домедична допомога до прибуття лікарів – це шанс врятувати власне життя або життя рідних та друзів, які знаходиться поряд у критичний момент. Кожен із учнів спробував накладати турнікети на кінцівки, щоб у разі необхідності зупинити кровотечу.

Такі заходи є необхідними та надзвичайно важливими, адже сприяють вихованню у молоді громадської свідомості щодо захисту Вітчизни. Приємно, що учні ставили багато запитань та проявили щирий інтерес.

Наша молодь неймовірна!

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси